Boka Rehab Resa

Mer information

Kontakta oss

Öppettider

Måndag

8:30 - 16:00

Tisdag

8:30 - 16:00

Onsdag

8:30 - 16:00

Torsdag

8:30 - 16:00

Fredag

8:30 - 16:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

Boka Rehab Resa

BOKNING

Du bokar resan genom att kontakta oss via e-post info@rehabresor.se eller ringa oss på 070-40 97 194 . Vi har ingen online bokning då vi gärna vill komma i kontakt med våra kunder så att vi kan försäkra oss om att ni beställer en resa som passar Er.

FLYG

Flyget ingår alltså  inte i angett rehabiliterings priset.Priset gäller för  rehabilitering samt kost ,logi . Det finns flyg från olika ort i Sverige ,Norge ,Danmark och Finland till Turkiet , och vidare anslutning ..Man får själv boka flyg .Vi rekomenderar att boka även assistans under vägen fram och tillbaka.Det kan ni lägga till efter att ni har bokat flyget.Det är en gratis tjänst som flygbolagen erbjuder till den som behöver.

BETALNING AV REHABILITIERING

Betalning av rehabilitering sker efter läkar undersökning och uppsatt rehabilitering plan.Då vet man vilka behandlingar som behövs och kan diskutera om eventuella önskade rehabiliteringar som patienten vill lägga till efter samråd med läkaren.

Om det tillkommer andra behandlingar eller tex personlig vårdare kommer den att läggs till behandlings priset.Efter överenskommelse skriver man på nytt pris avtal som gäller som slutliga behandling pris.

Behandlings paketet betalas efter att man har undersökts på plats och fått en rehabiliterings program efter diagnosen på plats.

Betalning sker direkt till kliniken .Man kan betala med kort.

RESEFÖRSÄKRING

Kunden själv är ansvarig att köpa reseförsäkring.

Vi rekommenderar alla att köpa en reseförsäkring.

KAMMARKOLLEGIETS RESEGARANTI

Rehabresor har ställt en resegaranti hos Kammarkollegiet.