Boka Rehab Resa

Mer information

Kontakta oss

Öppettider

Måndag

8:30 - 16:00

Tisdag

8:30 - 16:00

Onsdag

8:30 - 16:00

Torsdag

8:30 - 16:00

Fredag

8:30 - 16:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

Boka Rehab Resa

 

BOKNING

Du bokar resan genom att kontakta oss via e-post info@rehabresor.se eller ringa oss på 070-40 97 194 . Vi har ingen online bokning då vi gärna vill komma i kontakt med våra kunder så att vi kan försäkra oss om att ni beställer en resa som passar Er.

FLYG

Flyget ingår alltså  inte i angett rehabiliterings priset.Priset gäller för  rehabilitering samt kost ,logi och transporter på rese orten. Det finns flyg från olika ort i Sverige ,Norge ,Danmark och Finland till Turkiet , och vidare anslutning ..Man kan själv boka flyg eller be om hjälp att boka flyg genom oss .Fördelen med att vi hjälper till med flyget är att den bokas i Turkiet med lägre pris.Vi bokar flyg via Turkish Airline med bättre servis.Vi bokar även assistans under vägen fram och tillbaka.

BETALNING AV REHABILITIERING

Betalning av rehabilitering sker efter läkar undersökning och uppsatt rehabilitering plan.Då vet man vilka behandlingar som behövs och kan diskutera om eventuella önskade rehabiliteringar som patienten vill lägga till efter samråd med läkaren.

Om det tillkommer andra behandlingar eller tex personlig vårdare kommer den att läggs till behandlings priset.Efter överenskommelse skriver man på nytt pris avtal som gäller som slutliga behandling pris.

Behandlings paketet betalas veckoviss antingen på plats eller till rehabresos konto.

Betalning kan ske med svenska kronor eller Euro till kliniken direkt.

 

RESEFÖRSÄKRING

Kunden själv är ansvarig att köpa reseförsäkring.

Resor genom region Skåne innehåller reseförsäkring som vi står för.

Vi rekommenderar alla att köpa en reseförsäkring.

KAMMARKOLLEGIETS RESEGARANTI

Rehabresor har ställt en resegaranti hos Kammarkollegiet.