Faq

De vanligaste frågorna till vår kundtjänst.

Det går direkta flyg från de flesta ort i Sverige till Turkiet/Antalya. Om du behöver ha din rullstol/elrullstolar med dig anmäl den vid bokningen så att platserna blir ändamålsenliga.

När du har anmält oss din ankomst dag och flygnummer kommer vi att hämta Er från flygplatsen. Vi har fordon som är anpassad till rullstol.

Om du mellanlandar i Istanbul kommer vi att vänta på er utanför inrikes ankomst hall.

Om din make/maka hjälper dig hemma får du gärna ta med honom/henne eller någon annan person. Tänk på att det är en helt annan sak att klara sig i sitt hem jämfört med att bo på en anläggning. Många behöver därför hjälp. Du kommer att kunna fokusera på träningen och din make eller maka kan koppla av i en härlig miljö eller anmäla sig på ett annat nyttigt program.

Om du inte klarar dig själv får du ta med en anhörig eller assistent på resan. Assistenten kan antingen bo i ditt rum eller i eget rum i anslutning till ditt rum. Vi kan också ordna med assistansservice för en extra ersättning och tjänsten måste beställas i förväg. Kontakta oss för prisuppgift.

I Stockholms område kan vi hjälpa till med en rese assistant som följer med dig på resa. Du behöver anmäla oss i god tid så att vi hinner skola in henne eller honom just efter dina behov. För behov av rese assistans i andra ort kontakta oss

Du ska ta med dig:

Aktuell journal kopior med nuvarande och tidigare sjukdomar/Remiss

Aktuell medicin lista samt medicin som skulle räcka för hela perioden –Dosett.

Omläggnings material samt sår journal med tydliga beskrivningar på omläggningar

Inkontinens skydd som blöjor och bindor ,stomi påsar och annat

Dina egna medicinsk tekniska apparater som blodsocker mättare, inhalatorer

Vår anläggning är total handikappanpassade .Man kan ta sig överallt med rullstol eller rullator.. Hotellet har olika rum som är anpassade för gäster med olika behov och sällskap. Om du behöver ett handikappanpassat rum måste du säga till om detta vid bokningen.

Det finns poollift både i utomhus samt inomhus pool.

Under varje program står vad som är inkluderad Ert paket. Det finns aktiviteter och behandlingar som går att köpa till. Det presenteras vid ankomst mötet.

Det är ju alltid upp till var och en men vi menar att man bör åka en gång per år. Den hjälper dig att upprätthålla en nivå som är bra för dig och våra medicinska experter ger dig gärna råd om både var du bör tänka på hemma och när och om du bör resa fler gånger.

Vi för journal och vid avresan får du en så kallad epikris (slutanteckning) som du kan visa din läkare eller annan medicinsk personal.

Alla gäster får med sig ett träningsprogram för träning hemma i Sverige.

Vi rekommenderar att man stannar minst två veckor. Resultatet blir bättre eftersom du får fler effektiva behandlingsdagar. Dessutom kan du varva ner lättare. Varje kurs går i två veckors cykler. Med andra ord om du stannar tre veckor eller längre så får du åka på samma utflykt.