Om oss

Nobel Medical center personal för barngruppen rehabresor turkiet

Nobel Medical center personal för barngruppen

Om Rehabresorturkiet

AKSA Vård & Hälsa AB är en vårdleverantör som erbjuder kvalificerade och professionell hälso- och sjukvård genom den högklassiga privata sektorn i Turkiet.

Våra tjänster vänder sig till resenärer i behov av generell eller specifik vårdprogram. Vi anordnar resor för såväl grupper eller enskilda resenärer där vi skräddarsyr vårdprogrammet efter varje resenärs behov. Våra medarbetare har gedigen och mångårig erfarenhet från hälso- och sjukvård samt vård och omsorg både i Sverige och Turkiet. Vårt team består av specialistläkare inom ortopedi och fysioterapi, kardiolog, hudspecialist, sjuksköterskor, sjukgymnast och andra sjukvårdspersonal.Förutom våra olika program som är inriktade till olika grupper får man även lägga till en vårdpaket.I en individuell vårdplan får man den önskade medicinska och omvårdnads mässig behovet uppfyllda från professionell personal inom vård och omsorg.

sara akhavan VD rehabresor turkiet

Sara Akavan

VD AKSA Vård & Hälsa

 Vår samordnare i Sverige, Sara har arbetat som sjuksköterska inom både kommuner, landsting samt hos privata vårdgivare i mer än 20 år. Sedan 2002 har hon samarbetat med universitetssjukhus och dess mottagningar i Antalya området. Hennes specialistområde är utveckling av organisation, verksamhet och kvalitet. På Nobel Medical Center kommer hon att leda organisationen som verksamhets chef på anläggningen.

Våra Specialister

Dr Funda Hepsen rehabresor turkiet
Dr Funda Hepsen

Specialist läkare

Dr. Necdet Catalbas

Fysioterapi medicin och rehabilitering specialist

Prof. Dr. Safak Sahir Karamehmetoglu rehabresor turkiet
Prof. Dr. Safak Sahir Karamehmetoglu

Fysioterapi medicin och rehabilitering specialist

arbetstrapeuter och sjukgymnaster rehabresor turkiet
arbetstrapeuter och sjukgymnaster rehabresor turkiet