Faq

De vanligaste frågorna till vår kundtjänst.

Man flyger till Denizli genom Istanbul. Ni mellanlandar i Istanbul där man byter till inrikes flyg  till Denizli.Om du behöver ha din rullstol/elrullstolar med dig anmäl den vid bokningen så att platserna blir ändamålsenliga.

När du har anmält oss din ankomst dag och flygnummer kommer vi att boka transfer för att hämta Er från flygplatsen i Denizli. Vi har fordon som är anpassad till rullstol. Om din make/maka hjälper dig hemma får du gärna ta med honom/henne eller någon annan person. Tänk på att det är en helt annan sak att klara sig i sitt hem jämfört med att bo på en anläggning. Många behöver därför hjälp. Du kommer att kunna fokusera på träningen och din make eller maka kan koppla av i en härlig miljö eller anmäla sig på ett annat nyttigt program.

Om du inte klarar dig själv får du ta med en anhörig eller assistent på resan. Assistenten kan antingen bo i ditt rum eller i eget rum.Om ni reser ensam får ni betala för singel rums tillägg. Vi kan också ordna med assistansservice för en extra ersättning .Den tjänsten måste beställas i förväg. Kontakta oss för prisuppgift.

Observera att ditt pass är gilltig minst sex månader vid utresan från landet.

Att ha med sig :

Aktuell journal kopior med nuvarande och tidigare sjukdomar.

Aktuell medicin lista samt medicin som skulle räcka för hela perioden –Dosett.

Omläggnings material samt sår journal med tydliga beskrivningar på omläggningar

Inkontinens skydd som blöjor och bindor ,stomi påsar och annat

Dina egna medicinsk tekniska apparater som blodsocker mättare, inhalatorer

Vår anläggning är total handikappanpassade .Man kan ta sig överallt med rullstol eller rullator.. Hotellet har olika rum som är anpassade för gäster med olika behov och sällskap. Om du behöver ett handikappanpassat rum måste du säga till om detta vid bokningen.

Det finns poollift både i utomhus samt inomhus pool.

Under varje program står vad som är inkluderad Ert paket. Det finns aktiviteter och behandlingar som går att köpa till. Det presenteras vid ankomst mötet.

Det är ju alltid upp till var och en men vi vet av erfarenhet att man får rehabiliteras minst tre veckor för att uppnå bra resultat och att man bör åka en gång per år. Den hjälper dig att upprätthålla en nivå som är bra för dig och våra medicinska experter ger dig gärna råd om både vad du bör tänka på hemma och när och om du bör resa fler gånger.

Vi upprättar medicinsk journal och vid avresan får du en så kallad epikris (slutanteckning) som du kan visa din läkare eller annan rehabiliterings personal.

Alla gäster får med sig ett träningsprogram för träning hemma i Sverige.