Pamukkale Pam Thermal

Mer information

Kontakta oss

Öppettider

Måndag

8:30 - 16:00

Tisdag

8:30 - 16:00

Onsdag

8:30 - 16:00

Torsdag

8:30 - 16:00

Fredag

8:30 - 16:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

 

Hotellet har 236 rum med 472 bäddar i flera sammankopplade byggnader. Hotell rum är stilren inredda. Det finns 2 King sviter med termisk jacuzzi och ångbastu. I våra 218 standard rum kan man vakna upp på morgonen till kvittrande fåglar. Byggnaden i anslutning till Nobel Medical Center är speciell handikapp anpassad till rehabilitering gäster. Hotellet erbjuder promenadgångar i en yta på 18 000 kvadratmeter i anslutning till skogen och bergen. Man kan njuta av att andas den rena syre haltiga luften.

En trappa upp i huvudbyggnaden finns tre stora matsalar som kan vara separata eller förenas med en kapacitet på 650 personer. Det finns tre konferens salar med kapacitet på 30, 80 och 250 personer är Cine vision stöds och är idealiska för affärsmöten. Församlings sal står till tjänst för hotell gästernas fritid och är på övervåningen i huvudbyggnaden. Det finns en nattklubb i den nedre delen av huvudbyggnaden med en kapacitet på 120 personer. Det anordnas speciell musik program på kvällarna.
Alla byggnader är i anslutning termalvatten källor i hjärtat av anläggningen Man kan dra nytta av den varma termalvatten hela året vilket är 58 C.

 

 

Den naturliga termal lera har använts för medicinska och skönhetssyfte i århundraden. Denna läkande vatten med dess mineral- och magnesium, kalcium, koldioxid, vätesulfid och vätekarbonat är lämpliga i många områden som en botande behandling. Pam hotell är medlem i det turkiska hälsoministeriet och källvattnet som är registrerat av Europeiska Thermal Springs Association kan användas för bad och behandling av reumatiska sjukdomar och kan drickas i hälsosyfte vid behandling av gastrit och magsår, kronisk förstoppning och gallblåsa funktionshinder.